Training en Advies

CMZorg heeft een groot team met medewerkers met een zeer diverse migratieachtergrond en talenkennis. Naast ambulante begeleiding wordt CMZorg regelmatig gevraagd om advies te geven over of toegang te krijgen tot personen met een migratieachtergrond. Deze advisering kan kort- of langdurig zijn afhankelijk van de vraag. Diverse instellingen en organisaties maken gebruik van onze diensten zoals overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen en werkgevers. CMZorg heeft een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten met Zorggroep Stad en Ommeland, waarbij cliënten met een forensische titel en een migratieachtergrond worden begeleid. 

Naast vraagstukken op het gebied van personen met een migratieachtergrond verzorgen wij ook trainingen en workshops voor bedrijven en organisaties op gebied van diversiteit. Afhankelijk van de vraag wordt er een training of workshop op maat aangeboden. Hierbij kan je denken aan een workshop of training over intercultureel werken maar het kan  ook over een specifiek land of cultuur gaan.

Wil je meer informatie over mogelijkheden voor ondersteuning en advies, dan kun je voor een verkennend gesprek contact met ons opnemen. Samen met jou bekijken we hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.