Verwijzers

Verwijzing behandeling

Verwijzen kan telefonisch, per post of via de mail.

Verwijzingen kunnen in het kader van privacy het beste gebeuren door het verwijsformulier in te vullen en naar ons per post te sturen, te faxen of via de mail..

via post: Cmzorg, t.a.v. Cmzorg GGZ, Antillenstraat 9714 JT, Groningen
via fax 050-3184093
via de mail aanmelden@cmzorg.nl

Verwijsbrief

Om met jouw aanmelding aan de slag te kunnen gaan hebben wij altijd een geldige verwijsbrief van jouw huisarts nodig. Bij jeugdigen mag een medeweker van het CJG, JB-noord, Veilig Thuis, Nidos, William Schikker Groep of een WIJ/Sociaal-team ook voor een verwijzing zorgen.

Telefonisch aanmelden

Telefonisch aanmelden kan bij één van onze medewerkers van de Frontoffice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op nummer 050-318 43 71. Tijdens dit gesprek vragen wij naar jouw Burger Service Nummer (BSN) en polisnummer van jouw zorgverzekering. Zorg ervoor dat je deze gegevens bij de hand hebt voordat je contact opneemt. Op deze manier kunnen wij je sneller helpen.

Je kunt je BSN vinden op jouw paspoort, identiteitskaart of op jouw rijbewijs. Het polisnummer kun je vinden op jouw zorgverzekeringspasje of op de polis van jouw zorgverzekeraar. 

Let op! Ook als jij je telefonisch aanmeldt hebben wij een geldige verwijsbrief van jouw huisarts nodig.

Aanmelden kinderen en jongeren

Voor een aanmelding van een kind tot 16 jaar is het noodzakelijk dat gezaghebbende ouders toestemming geven voor deze aanmelding. Jongeren vanaf 16 jaar mogen zichzelf aanmelden voor psychologische hulpverlening. Zij hebben recht op geheimhouding van de psycholoog. De verwijzing kan gedaan worden door de huisarts, CJG, Sociaal-team/WIJ-team, JB-Noord, William Schikker groep, Veilig Thuis of Nidos

AGB-Code

Agb-code voor behandeling volwassenen: 22 22 1098

Agb-code voor WMO en Jeugdzorg: 73 73 0144