Behandeling

Wmo begeleiding

Begeleiding jeugd

Gezinsbegeleiding

Begeleiding asielzoekers

Dagbesteding

Behandeling

 

CMZorg is er ook voor mensen met psychosociale of psychiatrische problematiek. Het kan gaan om een stoornis, maar ook veroorzaakt zijn door een traumatische ervaring. Behandeling wordt geboden door de deskundigen van Noorderlicht GGZ (GZ-psychologen, psychiaters en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen). De behandeling is praktisch en gericht op een goed functioneren binnen de thuissituatie en in de maatschappij.

Doordat alle vormen van hulpverlening en behandeling onder één dak zijn ondergebracht, is de stap naar behandeling laagdrempelig. De verschillende begeleiders kennen de behandelaars waardoor afstemming gemakkelijk wordt gemaakt.

CMZorg werkt nauw samen met Noorderlicht GGZ. Daar is de kennis om mensen met een traumatische ervaring te behandelen. Ook hier geldt dat cliënten met een niet-Westerse achtergrond in hun eigen taal en met respect en begrip voor hun cultuur worden behandeld. De zorgverleners richten zich in het begin van een therapeutische behandeling vooral op de relatie, op interculturele communicatieproblemen en op de ziektebeleving van de cliënten. Dit alles in samenwerking met CMZorg.

CMZorg

Capellastraat 3 - 9742 LJ Groningen

Telefoon:  050 318  43 71

E-mail: info@cmzorg.nl